Tečaj ruščine

Ali ste tudi vi ena izmed mnogih oseb, ki si želi znati tuje jezike? Nasploh pa imate željo znati ruščino? Ta tečaj ruščine bo vsekakor kar 4-krat hitrejša pot do popolnega znanja tega tujega jezika, seveda če tega primerjamo z ostalimi ne tako učinkovitimi metodami. Potem nam dovolite da vam svetujemo, da se obrnete na podjetje Karnion in si tako zagotovite popolno znanje večih tujih jezikov, med njimi seveda tudi ruščina. Karnion so edini v Sloveniji, ki za svoje razne tečaje, kot je torej tečaj ruščine, že od leta 1991 uporabljajo metodo učenja tujih jezikov v “alfa stanju”, to je metoda dr. Lozanova, ta pa je tudi združena z moderno tehnologijo možganskega spodbujevalnika, ki seva rumeno svetlobo.

tečaj ruščine

Skratka mi smo mnenja, da se morate za odličen tečaj ruščine ali pa ostalih tujih jezikov vpisati  pri podjetju Karnion, saj so ti nekaj posebnega. Zdi pa se nam tudi tako rečeno “butasto” da bi namesto sodobnih opcij uporabljali stare oziroma zastarele in pa nadvse zelo počasne metode učenja jezikov, ki vam bomo vzele veliko preveč časa, če pa imate na voljo Karnion, z njihovimi tečaji, pa se boste poljubnega tujega jezika naučili za kar 4-krat hitreje, kar torej pomeni, da boste v 40 urah prihranili kar 200 ur staromodne oziroma konvekcionalne metode.

Torej kot smo že omenili je tečaj ruščine Karnion nekaj popolnoma novega in še kako zelo posebnega, tu bodo za spodbujevanje vaših možganov uporabili možganski spodbujevalnik, ki odseva rumeno svetlobo. Rumena svetloba pa bo vašim možganom učinkovito znižala njihove frekvence valovanja. Hkrati pa vas bo ta rumena luč tudi ohranjala v stanju pozornosti, tako da se vam bodo vse te nove stvari zelo hitro vtisnile v vaš dolgoročni spomin, kar pa je seveda vedno še kako zelo dobrodošlo, saj vam bo to omogočilo, da na novo naučenih stvari ne boste kar tako pozabili.