Unikatni uhani

Vsaka ženska se želi pohvaliti pred drugimi prijateljicami s svojimi novimi lepotnimi izdelki, ki jih je nedavno kupila. To je splošno za ženske, da se pohvalijo o svojih novih stvareh pred drugimi ljudmi, ki jih poznajo. Najbolj pa se pohvalijo o njihovem novem nakitu, ki so oštele veliko denarja. To so naprimer kakšne zapestnice, ogrlice, ure, novi uhani …

Ves ta nakit je večinoma izdelan iz zlata ali srebra, ampak a ste vedeli, da so narejeni tudi iz lesa. Unikatni uhani so pravi modni dodatek vsake sodobne ženske v njihovem stilu. Uhani so kot nepogrešljiv modni dodatek, ki jih ima vsaka moderna ženska. Ne samo ženska, ampak tudi moški lahko imajo uhane, saj včasih je bilo to zelo popularno. Leseni unikatni uhani so narejeni iz masivnega lesa in so zaščiteni z naravnim čebeljim voskom. Oblikovani so v različnih oblikah in vzorcih, ki jih lahko sami izbiramo med njimi. Za svoj dizajn so izredno lahki in preprosto nosljivi. Na njihovi spletni strani, si lahko izbirate med petimi različnimi vzorci. To so unikatni uhani Tačka, Mini Roža, Srček, Ptička in Vibe. Vse so narejene z istim namenom, da nas osrečijo in nam prispevajo k lepoti našega telesa.

Unikatni uhani

Unikatni uhani so primerni za vsaka ušesa vsake ženske in se lahko kombinirajo z vsakim tipom las, kot si naprimer dolge, srednje in kratke. Navdih za lesene uhane pa je kolekcija gibanja iz narave. V nakitu se ohranja videz naravne strukture ter barvnih detajlov, ki nam popestrijo že tako lep in naraven videz lesa. Pri nakupu uhanov jih prejmemo v prijazni škatlici iz recikliranega papirja, zato so unikatni uhani odlično darilo za vsako sodobno žensko, ki zna ceniti njihovo izdelavo in izgled. Škatlice pa tudi pripomorejo k naravi, saj z recikliranimi škatlicami ne pripomoremo k onesnaževanju okolja in so dobro darilo za podaritev.