Grafično oblikovanje po vaših željah

Načrtujete novo podobo vaše spletne strani in ne veste, na koga bi se obrnili za pomoč? Mogoče iščete ideje za nov atraktiven izgled vaših vizitk, ali pa potrebujete nov moderen in privlačen logotip, s katerim boste že s prvim vtisom pridobili več strank? Grafično oblikovanje različnih tiskovin, logotipa ter celostne podobe vašega podjetja vam nudijo tudi  pri Moj atelje. Njihova ekipa strokovnjakov na tem področju vam bo po vaših željah izdelala in oblikovala vse vrste tiskovin – naj gre za resne poslovne ali oglasne tiskovine, ali bolj zabavne in sproščene tiskovine za razne dogodke, poroke itd.

grafično oblikovanje

Danes marsikdo pozablja na pomen in lepoto tiskovin. Je res, da izdelke na papirju počasi izpodriva svetovni splet, ampak ravno zaradi tega imajo po meri izdelane in grafično oblikovane tiskovine svoj čar. Z  visoko kakovostnimi in strokovno izdelanimi izdelki se boste vtisnili v spomin prav vsakemu, naj bo to vaša stranka v podjetju ali pa gost na vaši zabavi. Ključ do uspeha je kvalitetna izdelava in unikatno grafično oblikovanje, podprto z večletnimi izkušnjami.

Za vse poslovne stranke imajo pri Moj atelje pripravljen program Celostna grafična podoba podjetja. To je usklajevanje vseh vidnih sporočil vašega podjetja ali dejavnosti. Grafično oblikovanje se prične z unikatno  oblikovanim logotipom, nato pa se nadaljuje isti izgled preko vseh osnovnih elementov, kot so: poslovna vizitka, dopisni list, pisemska ovojnica in žig. Poleg osnovnih elementov so pomembne tudi oglasne tiskovine, kot so razni oglasi v časopisih, plakati, letaki, table, ter seveda tudi enotno oblikovane nalepke na službenih vozilih. Pozabili pa niso niti na celostno grafično oblikovanje spletnih vsebin, od spletne strani do oglasov v virtualnem svetu, ki pa danes predstavljajo ključ do velike večine strank.

Pomembno je, da se vsi vizualni dejavniki vašega podjetja ujemajo in da stranko že s prvim pogledom pritegnejo. Naj bo to logotip, spletna stran ali plakat mora vse biti izdelano pregledno, privlačno in profesionalno, kar poskrbi, da bo bodoča stranka našla kar je iskala.