Teambuilding za podjetja

Team building taxi avantura je drugačna vrsta teambuilding programa, saj vam pripravi nepričakovana presenečenja. Ne samo, da teambuilding ni lociran samo na enem mestu, običajno se zgodi tudi povsem nepričakovano. Teambuilding se je za nas na primer pričel tako, da nas je po službi šef obvestil samo to, da nas pred vhodom čaka taksi. V kolikor bi želeli povečati produktivnost zaposlenih v podjetju kliknite na povezavo Team building za podjetja.

Obvezno smo morali imeti še vsi polne mobilne telefone. Seveda smo vedeli, da se bomo udeležili teambuilding programa, vendar smo pričakovali povsem običajne delavnice, kot se jih izvaja večkrat. Ker team building program poteka v popoldanskem času smo si morali priskrbeti varstva in urediti odsotnost doma. Usedli smo s v taksi in voznik je odpeljal. Na našo presenečenje samo do prve avtobusne postaje in nato je čakal. Kmalu je prispel prvi sms z napisom teambuilding se je pričel, uživajte v zraku.

Odpeljali smo se proti ziplinu in tam smo prav vsi kričali od navdušenja. Nihče ni pričakoval, da bo ta teambuilding usmerjen v športne in adrenalinske dogodivščine, ampak največje doživetje nas je šele čakalo. Naslednji sms je imel navodila glede opreme, ki smo jo za team building morali pripraviti. Vsak je moral spakirati kopalke. Taxi voznik nas je nato pripeljal do začetne točke in tam nas je že čakala vsa teambuilding ekipa in .. rafting čolni! Odšli smo namreč na rafting na najlepšem delu Soče. Na začetku so nas team building vodiči še malo usmerili v smislu skupnega sodelovanja in nam razdelili zemljevide s skritim zakladom.

Dodobra smo na polovici prečesali celotno obali in našli zaklad. Čakalo nas je hladno pivo. Ob koncu te teambuilding aktivnosti smo se odpeljali še v prijetno restavracijo, kjer nas je čakal tudi šef. Namenil nam je nekaj spodbubnih besed, hkrati pa ga je najbolj zanimalo kako smo doživeli team building program. Seveda smo bili vsi v en glas enotni, da je bil to najboljši teambuilding, kar smo ga doživeli. Taxi avanturo definitivno priporočamo vsem ekipam, ki bi rade doživele nekaj novega in drugačnega.