Vinilne talne obloge so tihe in tople

Vinilne talne obloge se hitro razvijajo. Talne obloge iz vinila so vsestranske in vam ponujajo odlično rešitev za vse sobne situacije. Poleg vseh prednosti imajo tudi čudovit izgled, saj imajo tudi široko izbiro kamnitih in lesenih dekorjev. Vinilne talne obloge VINFLOORS vam ponujajo vse prednosti laminatnih oblog, na izbiro imate tudi nameček, ki ima lahko tihe in tople obloge. VINFLOORS obloge so tudi primerne za montažo v vlažnih prostorih.

Vinilne talne oblog

Obloge so na voljo v različnih debelinah, izbirate lahko med 2.5, 4, 5 in 8 mm.

Talne obloge imajo veliko prednost kot so 100 % možnost recikliranja starih vinilnih oblog, so tudi antistatične kar pomeni, da hoja po materialu ne bo povzročila električnega naboja. Vinilne talne obloge imajo tudi odlično toplotno prevodnost. Kar pomeni, da so primerne za talno gretje. So tudi proti zdrsne in vodo odporne, zato jih lahko brez skrbi uporabite za talno oblogo v kuhinji ali pa v kopalnici. Vzdrževanje oblog je zelo enostavno, saj so odporne na umazanijo in so zelo higienične. Občutek hoje po oblogah je tih, topel in mehek. Podjetje ŠTAJERLES TRADE vam ponuja 2 različna programa za vinilne obloge.

V prvem programu vinilne talne obloge imitirajo kamen, v drugem pa imitirajo les. Zelo popularna obloga je v prvem programu PVC pod HRAST NATUR 122.000. Ta obloga je primerna za stanovanjske prostore in za javne prostore, ki imajo srednjo obremenitev. Dimenzije te obloge so 5x220x1210 milimetrov. Vinilna deska ima 5-G klik sistem.

Prva izbira je VINFLOORS 50 “LOCK”. Obloga je izdelana iz 100 % vinila. Struktura površine je naravna. 5-G sistem je vgrajen po čelnicah in po dolžini. Primerne so za plavajoče lepljenje in polaganje. Primerne so tudi za polaganje talnega gretja, to je samo v primeru, če upoštevate standarde. Obloge imajo toplotno prevodnost okoli 0.08 kvadratnih metrov K/W. Lahko izberete tudi druge vinilne talne obloge v programu kot so VINFLOOR 80″TEC”. Vinil ima več plasti, na površini je nosilni vodoodporni material, ki je pritrjen z zvočno izolacijo. Površina ima tudi naravno strukturo.