Vrhunska okna

Podjetje Gašper, ki je pravzaprav družinsko podjetje je svoje poslanstvo podredilo edinemu cilju in to je živeti v sožitju z lesom. Obstajajo že kar 45 let. Zaradi 45 let izkušenj je njihova ponudba vrhunskih oken zares izjemna. Ponujajo kot že rečeno lesena okna, les / alu okna, panoramske stene in vhodna vrata.

Za izdelavo oken in vrat uporabljajo les iz pohorskih gozdov in obronkov Pohorja ter iz različnih avtohtonih območij iz celega sveta. S čim vse se ukvarjajo v podjetju Gašper? Pri njih izdelujejo polproizvode iz lesa, lastno predelavo lesa in proizvodnjo stavbnega pohištva, ki so visoko kvalitetna okna in vhodna vrata iz različnih materialov. Lesena okna se odlikujejo po večji stabilnosti kot nekoč, nizko-energetskih lastnostih, zvočni in toplotni izolativnosti ter varnosti. Imate tudi možnost 10 let garancije na barvo, linije oken so zaobljene zato je daljša obstojnost in boljše nanašanje barve. Na voljo imate različne barvne kombinacije, okna odlikuje tudi trajna elastičnost kita znotraj in zunaj. Če delate novo fasado pa je priporočeno da osvežite tudi les na oknih.

okna

Lesena okna so zelo varčna, ki jih zelo enostavno vzdržujemo in pri tem tudi varčujemo. Negovanje oken podaljšuje njihovo trajnost. Izdelana so iz najkvalitetnejšega lesa. Če jih kombiniramo s termopan stekli dobimo odličen zvočni in toplotni izolator. Pri podjetju Gašper jih izdelujejo iz smrekovega, macesnovega, hrastovega lesa in lesa eksotičnih vrst. Zelo so prilagodljivi naročniku tudi kar se tiče oblike in barve izbranih oken, ki so primerna za vsake podnebne razmere. Če se ne morete odločiti glede nakupa si lahko na njihovi spletni strani ogledate primerjalno tabelo ali pa jih enostavno osebno kontaktirajte.

Podjetje Gašper ustvarja kar 50% prometa v tujini in to pretežno v nemško govorečih državah ter tudi na trgih območja nekdanje Jugoslavije. Nekaj let nazaj so veliko truda ter svojih lastnih sredstev vložili v posodobitev proizvodnje v najmodernejšo tehnologijo, tako da se sedaj lahko zelo prilagajajo in kupcu uresničijo še tako zahtevno željo.