Zlati prstani Zlatarne Celje za srečno in dolgoročno naložbo

zlati prstani

Zlati prstani zlatarne Celje so edinstveni in unikatni. Kliknite tukaj in poglejte pestro ponudbo. Zlati prstani so več kot le predmeti, ki služijo kot okras in kot izraz posameznikovega stila. V sebi združujejo dva mogočna, univerzalna simbola s številnimi pomeni. Zlati prstani imajo obliko kroga, ki predstavlja popolnost in celoto, neskončnost in brezčasnost. Predstavlja tudi božanstvo, saj je bog kot krog, katerega središče je vedno in povsod. Prstani nimajo ne začetka, ne konca, nastajajo v samih sebi in se vračajo sami vase. So kot gibanje časa, kjer so preteklost, sedanjost in prihodnost združeni v eno.

 zlati prstani

Zlati prstani pa so skozi celotno človeško zgodovino povezani tudi z ljubeznijo, bogastvom, modrostjo, uspehom in blaginjo. Zlato spominja na sonce, ki daje življenje in na zvezde, ki življenju dajejo smisel … konec koncev je zlato resnično narejeno iz zvezd. Nastalo je namreč v središču redke supernove, ogromne eksplozije na koncu življenjskega cikla zvezde in z meteoriti padlo na Zemljo pred približno 200 milijoni leti. In zagotovo se ravno zaradi tega ponaša z nezemeljsko lepoto.

Zlato, kot najlepša kovina in krog kot najlepša oblika sta v zlatih prstanih Zlatarne Celje združena v eno. Za njih so zlati prstani veliko več kot le nakit. Zgodba vsakega kosa se začne že dolgo preden jih stranke zagledajo v vitrinah njihovih prodajaln. Vsi zlati prstani Zlatarne Celje se najprej porodijo kot premišljena ideja njihovih oblikovalcev in oblikovalk, nato pa jim s pomočjo znanja, bogate tradicije in najnovejših tehnologij vdihnejo življenje.

V njih se odraža njihova predanost in strast, njihovi občutki in vrednote. Zlati prstani Zlatarne Celje se ponašajo z visoko kakovostjo in lastnim oblikovanjem, ki sledi modnim trendom. Kadar jih nosite kot modni dodatek, z njimi svetu sporočate, kdo ste. Kadar jih izberete za zaroko ali poroko, sporočate, koga nosite v srcu. Kadar jih izberete za darilo, sporočate vaše občutke do obdarovanca. Sporočate, da cenite neminljivo lepoto, sporočate, da delite ljubezen do nakita.